Verhuur

Service en totaal ontzorgen staan bij Van den Bosch Groep hoog in het vaandel.

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarin het handig is om een apparaat bij ons te huren.

Uw eigen apparaat is defect of wordt op dit moment onderhouden.

U wilt niet investeren in een apparaat welke u slechts eenmalig of een enkele keer nodig heeft en u wilt geen omkijken hebben aan onderhoud en de verplichte keuringen.

Al onze apparatuur is in topconditie, direct inzetbaar en gekeurd.

 

Heeft u tijdelijk vervangende apparatuur nodig? 

Onze productspecialisten adviseren u graag over het juiste apparaat voor uw specifieke toepassing. Bel 010-5240303 of mail naar service@vandenboschgroep.nl voor meer informatie.

U kunt de apparatuur bij ons afhalen, maar ons eigen transport/montage team kan de apparatuur ook bij u afleveren en installeren.

 

Noodstroom

We kunnen u aggregaten verhuren van 5 kva t/m 1000 kva en indien er een grotere capaciteit gewenst is, kunnen wij u via onze partners zelfs tot 2000 kva voorzien.

Aan de hand van de door u aangeleverde gegevens, kunnen we de berekening maken voor de juiste capaciteit aggregaat, brandstoftank, verlengkabels, verdeelkasten, kabelbruggen, enzovoorts u nodig heeft.

Daarbij kunnen we indien gewenst ook de brandstof voor u bijhouden tijdens de huurperiode, dus wordt u hier compleet in ontzorgd. 

 

Vochtbestrijding

We verhuren luchtontvochtigers en bouwdrogers in verschillende capaciteiten en uitvoeringen.

De kleine units zijn door hun formaat en geluidsproductie zeer geschikt voor vochtproblemen op te lossen in uw woonhuis, boot of caravan.

De grotere units zijn weer zeer geschikt voor grotere oppervlakken te drogen, denkend aan complexe waterschades of op de bouw.

Onze ventilatoren worden vaak ingezet om de luchtcirculatie en daarmee de prestaties van onze ontvochtigers te bevorderen.

De ventilatoren kunnen ook ingezet worden om stof, as en stank weg te voeren, dit  i.c.m. luchttransportslangen.

 

Verwarming

We verhuren:

electroheaters van 3 kw t/m 18 kw

Indirect gestookte olieheaters van 40 kw t/m 350 kw

Mobiele Ketelhuizen t/m 500 kw  voor cv en  warm tapwater  (uitvoeringen in olie en gasgestookt)

 

Airconditioning en Koeling

We hebben in ons verhuur assortiment mobiele airco's van 2 kw t/m Koelunits van 350 kw en indien grotere capaciteit gewenst, kunnen wij via onze partners zelfs tot 1000 kw voorzien.

Waterzuigers

We verhuren:

Waterzuigers met en zonder vuilwater-afvoerpomp

Dompelpompen van milimeter vlakpomp t/m capaciteiten van 96 m3 per uur

Truckmount unit voor de extreme oppervlakken, deze unit blijft buiten staan en de slang (van maximaal 120 meter!) gaat het object in waar de wateroverlast is, zuigt het water op en voert dit zelf ook weer af door middel van een eigen afvoerpomp en slangen naar het riool of indien nodig in verband met vervuild water in opslagtanks,zodat dit later op een milieu verantwoorde wijze kan worden afgevoerd.

Hierdoor hoeft het proces niet steeds te worden gestopt om het water kwijt te raken en kunnen uw reconditioneerders continu doorgaan tot het water allemaal is opgezogen. Let op, deze unit wordt i.v.m. de complexiteit enkel verhuurd i.c.m. een machinist van onze  eigen calamiteitendienst.