Calamiteiten

Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is calamiteiten support. Brand- of stormschade, wateroverlast of een inbraak, op die momenten helpen we u graag uit de chaos.

We worden ingezet door de lokale overheden, bedrijven, VVE's en particulieren om bij calamiteiten verdere schade en het verlies van waardevolle spullen te voorkomen. Dan volgt het traject van (specialistisch) reinigen, in ons vak ook wel reconditioneren genoemd en herstellen van het object. Voor bepaalde specialisme die we niet zelf in huis hebben, maken we gebruik van ons brede netwerk aan partners. Denk hierbij aan schade-experts, aannemers en andere experts in het herstellen van de schades.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het technisch reconditioneren van uiteenlopende zaken, van een computer tot complete serverruimtes, van een condensor tot een complete technische ruimte. 

Enkele praktijkvoorbeelden waarbij u op ons kan rekenen:

  • Waterschade
  • Brandschade
  • Vandalisme
  • Stormschade

Wij zijn zelf in het bezit van alle benodigde apparatuur om een calamiteit van A tot Z op te kunnen pakken, denkend aan;

Waterzuigers met afvoerpomp, truckmount unit, calamiteitenpompen, schrob/zuigmachines, kolkenzuigers, ontvochtigers, ventilatoren, geurvernietigers / deobakken.

Alle apparatuur kunnen we laten werken op eigen aggregaten, dus zelfs als er geen netspanning meer aanwezig is, kunnen wij al zo snel mogelijk voor u aan de slag.