Ondersteuning bij calamiteiten

In de regio Randstand en Haaglanden helpen we regelmatig mensen "uit de brand". Den bij calamiteiten support aan brand- of stormschade, wateroverlast of een inbraak. Vanuit Lansingerland komen we graag naar u toe om u uit de chaos te helpen.

We worden ingezet door lokale overheden, bedrijven, VVE's maar ook steeds meer particulieren in Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek doen een beroep op onze expertise om bij calamiteiten verdere schade en het verlies van waardevolle spullen te voorkomen. Dan volgt het traject van (specialistisch) reinigen, in ons vak ook wel reconditioneren genoemd en herstellen van het object. Voor bepaalde specialisme die we niet zelf in huis hebben, maken we gebruik van ons brede netwerk aan partners. Denk hierbij aan schade-experts, aannemers en andere experts in het herstellen van de schades.

Enkele praktijkvoorbeelden waarbij u op ons kan rekenen:

Hulp nodig?

Wij zijn zelf in het bezit van alle benodigde apparatuur om een calamiteit van A tot Z op te kunnen pakken, denkend aan;

Waterzuigers met afvoerpomp, truckmount unit, calamiteitenpompen, schrob/zuigmachines, kolkenzuigers, ontvochtigers, ventilatoren, geurvernietigers / deobakken. Alle apparatuur kunnen we laten werken op eigen aggregaten, dus zelfs als er geen netspanning meer aanwezig is, kunnen wij al zo snel mogelijk voor u aan de slag. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het technisch reconditioneren van uiteenlopende zaken, van een computer tot complete serverruimtes, van een condensor tot een complete technische ruimte.